Over ons

Over ons

Gratisecards.be is een project van B. Vanderhaeghen (Ondernemingsnummer: BE0842.343.050)  waarbij het mogelijk is om online gratis e-cards te versturen.

 

Privacy

De gegevens die op Gratisecards.be worden ingevuld worden enkel gebruikt voor het verzenden van de e-cards.  De gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden, en ook niet doorgegeven aan derden.

 

Disclaimer

Door gebruik te maken van de website/diensten van Gratisecards.be verklaar je akkoord te gaan met de voorwaarden. Wij garanderen niet dat Gratisecards.be foutloos of zonder onderbreking zal werken. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor elke schade die zou zijn ontstaan door het bezoeken van de website of door gebruik te maken van onze diensten.

Op Gratisecards.be staan er advertenties van partners. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de bestemming en inhoud van deze advertenties.

 

Gedrag

Door gebruik te maken van onze diensten ga je ermee akkoord dat alle gegevens die op Gratisecards.be worden ingevuld naar waarheid en correct zijn ingevuld. Het verzenden van content die als kwetsend, beledigend, bedreigend, illegaal of racistisch kan worden beschouwd is niet toegelaten. 

 

Misbruik

Bij misbruik van onze diensten/site of overtreding van onze gedragregels zullen wij gerechtelijke stappen ondernemen.  Tevens kunnen wij op vraag van bepaalde overheidsdiensten bepaalde persoonlijke gegevens aan deze diensten overmaken. Wanneer u geen e-cards via onze site wenst te ontvangen kan u met ons contact opnemen.

 

Copyright

De e-cards/afbeeldingen op Gratisecards.be werden ontworpen door derden waarvan wij het exclusief eigendomsrecht hebben verkregen. Mocht u toch van mening zijn dat bepaalde afbeeldingen niet rechtenvrij zijn dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. 

Het is niet toegelaten om zonder voorafgaande expleciete en schriftelijke toestemming onze e-cards, afbeeldingen, ... te gebruiken of links te plaatsen naar Gratisecards.be. Wij zullen de nodige stappen ondernemen bij overtredingen.

 

Contact

Bij voorkeur via de website www.gratisecards.be (Contact)

B. Vanderhaeghen, Geuzenberg 56, 9000 Gent (Dit is geen bezoekadres)